ие 4

Пронајдени се 45 резултати на тема „ие 4“
Вести

Николоски: Со влегување на Заеви во тутунскиот комбинат Струмица целосно ќе се девалвираат вредноста и цената на тутунот

Состојбата во земјоделието е катастрофална, нема сектор во земјоделието за кое што може да се каже дека е добар. Откупните цени на земјоделските...
Вести

Николоски: Семејството на власт нарачувало на кого да му се запали колата во Македонија, со такви бандити имаме работа

Три години пропаганди, прикаски, вака било, така било. Но, на крај им се врати како бумеранг тоа што за други го зборуваа, кај нив го гледаме....
Вести

Николоски од Прилеп: ВМРО-ДПМНЕ нема да дозволи да се увезува тутун во државата додека не се откупи последниот килограм македонски тутун

Мотив плус веднаш после победата на изборите на 15 јули да работиме за брза реализација на нашето клучно ветување за следните четири...
Вести

Ѓорѓиевски: За нешто помалку од две недели доаѓа ВМРО – ДПМНЕ повторно да ја исправи, да расчисти со криминалците и Македонија повторно да биде горда и силна

Вечерва сум во посета на Богданци и одржавме работен состанок со Општинскиот комитет. ВМРО – ДПМНЕ е силно и сплотено како никогаш...