хуманитарна помош

Пронајдени се 22 резултати на тема „хуманитарна помош“
Вести

“Секој заслужува малку среќа”: Рози Мицкоска и пратеникот Стојаноски во пресрет на Божиќ посетија повеќе социјално ранливи семејства 

Традиционално, Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорче Петров организира хумани мисии во пресрет на поголемите празнувања, па така...