хуманитарна акција

Пронајдени се 10 резултати на тема „хуманитарна акција“
Вести

Голема хуманитарна акција на Асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа: АПИС донира 200.000 евра за медицинска опрема

ГРУПАЦИЈАТА НОВОМАТИК ВО МАКЕДОНИЈА (АДМИРАЛ, АСТРА И КАЗИНО ФЛАМИНГО ХОТЕЛ) И АПЕКС МАКЕДОНИЈА ОДЛУЧИЈА ДА ДОНИРААТ МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА...
Вести

Панова за хуманоста на СДСМ: Во хуманитарна акција да прашувате за политичка припадност, не е ништо друго освен поткуп

Во пресрет на нај големиот христијански празник, кога треба сите да ги исчистиме душите со пост, молитва и добри дела, не можам а да не...
Вести

Власта остави многумина на милост и немилост: Граѓани ги споделуваат своите маки, со хуманост до храна и пари за лекови

Во овој тежок период, кога многу граѓани останаа на милост и немилост, очајно е потребна помош. Дел од нив останаа без работа, други без...
Вести

Република: Хуманитарна помош или изборен поткуп – Брашно, компири и тоалетна хартија за Ромите во Струмица?!

Компири, брашно, колачи, тоалетна хартија, детергент за садови… Се дели хуманитарна помош за Ромите во Струмица, а случајно или не, фотографиите...