хоспитализирани пациенти

Пронајдени се 10 резултати на тема „хоспитализирани пациенти“
Скопје

СЕ ПОВЕЌЕ КЛИНИКИ СТАНУВААТ КОВИД ЦЕНТРИ- се бара место повеќе во Скопје за хоспитализација на пациенти, еве ги последните бројки

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје е хоспитализран 31 нов пациент поради компликации од корона вирусот. Вкупно 436 лица сомнителни...