хонг конг

Пронајдени се 84 резултати на тема „хонг конг“
Вести

Милошоски: Власта уплатила речиси 8 милиони долари на фантом фирмата од Хонг Конг за двојно поскапи вакцини од набавната цена

Иако негираа, сепак министерството за здравство уплатиле речиси 8 милиони долари на фантом фирма од Хонг Конг која вакцините на Македонија...
Вести

Милошоски: Кога провизијата за власта е поважна од здравјето на граѓаните, тогаш набавката на вакцини оди преку фантом фирма

Кога провизијата за власта е поважна од здравјето на граѓаните, тогаш сакаш набавката на вакцини да оди преку фантом фирма од Хонг Конг. Во...
Вести

Нема вакцини затоа што Филипче протежирал фантом фирма од Хонг Конг – која е фирмата поради која владата на Заев била одбиена од Кина?

Официјален Пекинг авансот за кој што беше уплатен од страна на македонските власти го вратил бидејќи набавката не вакцините требало...