граничен премин

Пронајдени се 67 резултати на тема „граничен премин“
Регион

Избегал од карантин, а хаосот настанал на граничниот премин од каде избегал и од преполниот автобус во кој се возел- еве ги деталите!

Патник од автобус кој се движел од Котор кон Белград бил запрен од српските власти поради сомневање дека еден од патниците доаѓа од...