градоначалници

Пронајдени се 8 резултати на тема „градоначалници“
Вести

Комисија за локална самоуправа на ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалниците не се грижат за граѓаните ни во добро, ни во лошо

Градоначалниците не се грижат за граѓаните ни во добро, ни во лошо, ова денеска преку Фејсбук статус го потенцираа од Комисијата за локална...