годишно обраќање

Пронајдени се 7 резултати на тема „годишно обраќање“
Вести

Иванов: Правдата завршува онаму каде почнува одмаздата, имаме пратеници со лисици без симнат имунитет во затвор

Треба да внимаваме правдата да не ја сведеме на политички реваншизам и лична одмазда. Бидејќи, одмаздата води кон нова одмазда, порача...