ѓорге иванов

Пронајдени се 190 резултати на тема „ѓорге иванов“
Вести

Иванов во Обединетите Нации: На 30 септември нема да гласам, верувам дека и моите сограѓани ќе донесат мудра одлука

„Не губете ја вербата во себе, бидејќи од вас зависи иднината на Република Македонија. Не губете ја надежта и патриотската љубов кон...
Вести

Иванов: Од нас зависи дали правно ќе се укинеме како народ и ќе дозволиме некој друг да ни го толкува минатото и одзема иднината

Од нас зависи дали ќе ја сочуваме одлуката од првиот референдум за Република Македонија во која ќе бидеме свои на своето или правно...