германија

Пронајдени се 330 резултати на тема „германија“
Вести

Централен совет на Македонците во Германија: Државата е должна секому да создаде еднакви услови за остварување на избирачкото право

Централниот совет на Македонците во Германија протестира поради нееднаквите услови за македонските државјани во странство со тие...