фзо

Пронајдени се 6 резултати на тема „фзо“
Вести

Бројот на заболени расте, лекови за мултиплекс склероза нема: Директорот Барбов не дозволува да се трошат парите за лекови

На Клиниката за неврологија за прв пат по повеќе години од ден на ден се зголемува бројот на лица од мултиплекс склероза кои не можат...