филхармонија

Пронајдени се 83 резултати на тема „филхармонија“
Култура

Со концертот „Зорнина“ се отвора новата концертна сезона на Филхармонија насловена „Дамар на слободата“

Секоја концертна сезона има ново име, оваа музичка сезона ја насловивме „Дамар на слободата“, а инспирација ни беше последниот концерт...