фармери

Пронајдени се 5 резултати на тема „фармери“
Вести

Ќе бидат погодени 180.000 семејства: Националната федерација на фармери против зголемување на акцизата на горивата

Националната федерација на фармери е против предлогот за зголемување на акцизата на горивата, со цел како што е наведено од бизнисмените...
Вести

Врапчиња паѓаат на земјата, граѓаните не знаат што се случува- помор на врапчиња низ цела Македонија (ФОТО)

Во групата „Фармери“ на Фејсбук граѓани споделија фотографии од помор на врапчиња кој бил забележан низ повеќе градови во Македонија. Членовите...