европско знаменце

Пронајдени се 8 резултати на тема „европско знаменце“
Вести

„Заев ја злоупотребува постапката со европското знаме за да го донесе законот за опојни дроги за личен профит“

Заев ја злоупотребува постапката со европското знаме за да го донесе законот за опојни дроги за личен профит. Заев во скратена постапка...
Вести

„Ако помине само еден закон на шверцерски начин од страна на СДСМ-ДУИ, ВМРО-ДПМНЕ следниот ден ќе го блокира работењето на собранието“

Што се однесува до 15 закони, јас не знам дали се 15, но знам дека има закони кои што на брутален начин Владата на СДСМ и ДУИ сака да ги помине...
Вести

Петрушевска: Институтот за демократија во својот Извештај констатира злоупотреба на европското знаме во Собранието

ЗЛОУПОТРЕБА НА ЕВРОПСКОТО ЗНАМЕ -Институтот за демократија, во својот полугодишен Извештај констатира злоупотреба на европското знаме...
Вести

Петрушевски: Власта сака да легализира криминал преку Собранието со злоупотреба на европското знаменце, законот за марихуана е закон за бизнисите на Заев

Власта сака да легализира криминал на Заев и тоа директно преку Собранието на Македонија, преку злоупотреба на европското знаменце....
Вести

Муцунски: Оваа Влада е на раб да биде рекордер во злоупотреба на европското знаменце, а тоа ќе биде нотирано во Извештајот на ЕК

Оваа Влада е на раб да биде рекордер во злоупотреба на европското знаменце. За прекумерното користење на скратените постапки. Кој што...
Вести

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со писмо до Жбогар: Се злоупотребува европското знаменце и се руши принципот за упис во АСЈО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ испратија писмо до евроамбасадорот Самуел Жбогар. Во писмото го информираат дека постои злоупотреба на европското...