енергетика

Пронајдени се 14 резултати на тема „енергетика“
Економија

Надлежните велат нема потреба од кризна состојба во енергетиката, ВМРО-ДПМНЕ предупредува на тешка зима со рестрикции

Во моментот нема потреба од прогласување кризна состојба во делот на енергетиката, а надлежните уверуваат дека цената на струјата за...
Вести

Комисија за енергетика на ВМРО – ДПМНЕ: На фалбите на Претседателот на Регулаторнате комисија за енергетика им нема крај!

Го слушаме сите Претседателот на РКЕ на ТВ ТЕЛМА како се фали колку умесно го решиле енергетскиот пазар во Македонија. Наместо ЕЛЕМ...
Вести

Мицкоски со мега проекти во енергетиката и екологијата: Целосна гасификација, бесплатен приклучок за граѓаните, за 50% почист воздух

Инвестирањето во екологијата и во енергетиката подразбира инвестирање во здравјето на сите и во иднината на сите. За жал имаме комплетен...