егејско море

Пронајдени се 12 резултати на тема „егејско море“
Регион

ЕГЕЈСКОТО МОРЕ НЕ СЕ СМИРУВА: За помалку од 12 часа два земјотреси го погодија овој омилени грчки остров на Македонците

За помалку од 12 часа во морскиот дел во близина на грчкиот остров Родос беа регистрирани два земјотреси со јачина од 5,4 и 4,6 степени според...