дрога

Пронајдени се 302 резултати на тема „дрога“
Хроника

Голема полициcкa aкциja на МВР и ДEA: 3aпленета дpoга во вpeдност од 800 илјади евра, yaпceн командирот на ПС Прилеп и началник при БЈБ

Во заедничка полициска акција на МВР и американската ДЕА запленета е дрога во вредност од 800 илијади евра, а во акцијата уапсени се командирот...