дивоградба

Пронајдени се 29 резултати на тема „дивоградба“
Вести

Стоилковски: Тоа што власта се радува за обично спроведување на закон покажува колку се криминогени, дивоградбата кај касарната Илинден исто така треба да се сруши

Срамно е да се прави театар од почитување на закони. Да се радува општеството за случај каде се спроведува закон говори за степенот на...