директорка

Пронајдени се 4 резултати на тема „директорка“
Вести

ТВ 21: Валон Бела по втор пат ја пријави директорката на Клиниката за гинекологија и акушерство, Викторија Јовановска

Поранешниот економски директор на Клиниката за гинекологија, Валон Бела, по вторпат ја пријави директорката на Клиниката за гинекологија...
Вести

Непотизам во Тетово, градоначалничката Теута Арифи, ја назначила својата сестра на заменичката функција директор на училиште

Во некои училишта во градот Тетово имаше промени на раководните функции, госпоѓата Теута Арифи, која честопати нагласува дека во нејзината...