цветан трипуновски

Пронајдени се 164 резултати на тема „цветан трипуновски“
Вести

Трипуновски: ВМРО-ДПМНЕ почнува нова акција заедно со вас, отворени сме за вашите проблеми, искушенија, прашања и предлози

Македонија никогаш не била во поголема криза. Граѓаните, народот мора да бидат слушнати. За жал власта се затвора во својата безидејност...
Вести

Трипуновски: Владата мора под итно да ги преземе двете мерки кои ги предложив, сточарите не смее да бидат доведени до питачки стап

Дополнителниот министер за земјоделие Цветан Трипуновски на својот Фејсбук профил алармира дека ситуацијата со сточарите во време...
Вести

Трипуновски во посета на свињарска фарма: Африканската чума галопира со силна прогресија во соседните земји, ги реафирмираме нашите предложени сет мерки

Цветан Трипуновски денес ја посети свињарската фарма Жито Малеш во Смојмирово, Берово. „Африканската чума галопира со силна прогресија...
Вести

Трипуновски: За да се спречат несакани последици, предлагам рокот за ажурирање на податоци да се продолжи за 1 месец

Паниката која што се создаде кај граѓаните заради Корона вирусот ги зафати и земјоделците кои се во ек на ажурирање на податоци во единствениот...
Вести

Трипуновски: На земјоделците гледам како на највредни луѓе, не треба да има поделби туку сериозен пристап кон нивните проблеми

На земјоделците гледам како на највредни луѓе, тие ја хранат Македонија, не треба да има поделби туку сериозен пристап кон нивните проблеми,...
Вести

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, празните акумулации значат сериозно загрозување на земјоделското производство

Цветан Трипуновски, дополнителен заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство денес посети три акумулации. -Првенствено...
Вести

Трипуновски: ВМРО-ДПМНЕ будно ја следи ситуацијата со акумулацијата Калиманци и за оваа катастрофа некој после 12 април ќе понесе одговорност

Дополнителниот министер за земјоделство Цветан Трипуновски на својот Фејсбук профил сподели видео од акумулацијата Калиманци. -Ова...
Вести

Трипуновски поднесе три кривични пријави против Трајан Димковски и неколку лица за низа кривични дела кои оваа власт ги сторила во минатото

Дополнителниот министер за земјоделие Цветан Трипуновски денеска беше во Јавното обвинителство на Република Македонија. Тој таму...
Вести

Трипуновски: СДСМ вети дека ќе го реши проблемот со бездомните кучиња, а веќе 2 години е без прифатилиште и без воспоставен систем на контрола и нивна грижа

Дополнителниот министер за земјоделие Цветан Трипуновски денеска оствари средба со директорот на АХВ Зоран Атанасов со кого меѓу другото...
Вести

Трипуновски: Димковски и СДСМ на криминален начин сакаат да поделат илјадници хектари државно земјиште на партиски војници

Трајан Димковски и СДСМ на криминален начин сакаат да поделат илјадници хектари државно земјоделско земјиште на свои партиски војници...
Вести

Трипуновски: Грижата за државата ќе се зголеми, по доаѓањето на ВМРО-ДПМНЕ на власт земјоделците ќе имаат сојузник во нас

Дополнителниот заменик министер во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски, денеска беше во...