црвен крст

Пронајдени се 42 резултати на тема „црвен крст“
Скопје

„Летна кампања 2020 на РСБСП“: Мотодефиле и симулациона вежба на сообраќајна незгода со повреден мотоциклист (ФОТО)

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП), МВР, Мотоциклистичката федерација и Црвен крст – Скопје, организираа...