чистење

Пронајдени се 12 резултати на тема „чистење“
Занимливости

ВИДЕО: Сопругот секогаш и велел дека не работи ништо по дома, па решила да направи нешто со што ќе го докаже спротивното

Џема Чалмерс поради таа причина снимила видео за да му докаже, дека седењето дома, не е едноставно, и дека повеќе би се одморила ако би...