царина

Пронајдени се 27 резултати на тема „царина“
Вести

Заплена на македонската царина: Задржани девизи, делови за автобуси, приколка за превоз на возила, стоматолошки материјали и рисивери

Во текот на минатите две недели, царинските службеници открија неколку обиди за криумчарење разна стока, при што привремено се задржани ...
Вести

Отворени работни места во Царинската управа низ цела Македонија- на огласот никаде не се бараат стручни квалификации

Огласот кој го објави Царинската управа на Македонија е повеќе од нелогичен во делот на ниво на квалификации каде е наведено секое завршено...