Бранко Црвенковски

Пронајдени се 17 резултати на тема „Бранко Црвенковски“
Вести

„Aлфа ТВ“: Црвенковски не сака да зборува за промена на името, Милошоски вели некои прашања не залужуваат одговор, Попоски недостапен

Каде е поранешниот претседател на Македонија Бранко, Црвенковски? Зошто молчи во овие клучни моменти за државата? Алфа ТВ јавува дека...