босна и херцеговина

Пронајдени се 89 резултати на тема „босна и херцеговина“
Регион

Сараево го доживува сценариото од Бергамо – лекарите загрижени дека луѓето ќе почнат да умираат на улица, еве ги деталите

Во БиХ, коронавирусот неконтролирано се шири, а здравствениот систем е преоптоварен со денови. Во последните 24 часа биле регистрирани...