Борис Џонсон

Пронајдени се 202 резултати на тема „Борис Џонсон“
Вести

Изречени 50 казни за присутните на фамозната забава на Борис Џонсон направена за време на строги рестриктивни мерки

Лондонската полиција изрече повеќе од 50 казни за посетителите на забавата во резиденцијата на британскиот премиер Борис Џонсон и други...