бадник

Пронајдени се 90 резултати на тема „бадник“
Скопје

Бадникова прослава во Соборниот храм во Скопје: Апели за мир, љубов и добра волја меѓу луѓето од бадниковата прослава

Што е попотребно од мирот на земјата и од мирот во секој човек, од мирот во семејството, мирот меѓу народите и државите. Што повеќе им...
Вести

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата со честитка до сите верници кои ги прославуваат Бадник и Божиќ

По повод големите христијански празници, Бадник и Рожденство Христово – Божиќ, Пратеничката група на ВМРО – ДПМНЕ и Коалицијата упатува...