апликација

Пронајдени се 34 резултати на тема „апликација“
Технологија

Овие апликации за Ајфон ќе ве предупредат пред земјотрес – не сте ни знаеле дека постојат, а може да ви го спасат животот!

Додека Андроид има наменски сервис за земјотреси, Ајфон и ИОС се снаоѓаат со локалните услуги и нудат опции со дигитален потсетник кој...
Технологија

КОНЕЧНО: Она што сите долго го чекавме – апликацијата која што ја имаме на нашите телефони има нова автоматска опција

Минатата година Гугл, без многу врева, додаде снимање повик во својата телефонска апликација што сите ја имаме на нашите телефони со...
Вести

СКАНДАЛ: Пробиена апликацијата за попис, граѓани можат да се попишат од Македонија на многу едноставен начин само со менување на ИП адресата!

Не требаше многу за да исплива на површина уште еден доказ дека пописот се спроведува прекутрупа. Дека целта на операцијата ни најмалку...
Вести

Оваа држава ги отвора плажите на 6 јуни, но за да одите на плажа ќе мора да видите дали има слободно место преку мобилна апликација

Португалија ќе ги отвори своите плажи на 6 јуни, изјави денеска премиерот Антонио Коста, повикувајќи ги граѓаните да ја преземат апликацијата...