анксиозност

Пронајдени се 4 резултати на тема „анксиозност“
Живот и стил

Колумнист на Хафингтон Пост: Траумата од детството една од главните причини за појава на депресија и анксиозност

Во современиот свет ако сте депресивни или анксиозни веројатно посетувате психолог кој ви помогнува да се изборите со таа ситуација....