англиски јазик

Пронајдени се 4 резултати на тема „англиски јазик“
Занимливости

Старите лица не го почитуваат полицискиот час- кога ќе дознаете каде била оваа баба за време на забраната ќе ви надојдат секакви мисли

Како што знаеме, во целиот свет владее епидемијата на коронавирусот, а многу од државите ширум светот веќе прогласија вонредна состојба… Во...