алфа тв

Пронајдени се 4 резултати на тема „алфа тв“
Вести

Николски: И по десет дена од горењето на модуларната болница во Тетово нема никакви детали од истрагата, дополнително интересна ќе е онаа за квалитетот на модуларните болници

Заев е главата на кругот, мафијата, ако падне главата а системот ќе падне цел систем. Заев одговори нервозно дека нема да си оди од функцијата...