Останати спортови

Кик-бокс репрезентацијата замина на Светското првенство во Португалија

Кик-бокс репрезентацијата замина на Светското првенство во Португалија

Македонската кик бокс репрезентација отпатува на ВАКО Светското кик бокс првенство кое ќе се одржи 17-26 ноември во Албуфеира, Португалија.

Репрезентацијата предводена од претседателот и селектор Дејан Митровски – Урко, со тренерот Драган Атанасовски е во состав: Бобан Илиоски, Андреа Костовска и Климент Грозданоски.

На ова првенство учествуваат 1429 натпреварувачи од 77 држави.

Поврзани теми

To top