Останати спортови

Калин опериран во болница во Минхен: Ќе се вратам посилен!

Калин опериран во болница во Минхен: Ќе се вратам посилен!

Калин поради оваа повреда е надвор од терените од почетокот на сезоната и не учествуваше на ниту еден турнир. Негово враќање на тениските терени се очекува септември или октомври.

Во објавата на социјалните мрежи Калин порача дека се поминало во најдобар ред и очекува уште посилен да се врати на терените.

Последниот настап македонскиот тенисер го имаше кон крајот на ноември на турнирот во Јапонија.

 

To top