Кошарка кошаркарски спектакл

Распродадени картите за Ф4 кошаркарскиот турнир во Берлин

Распродадени картите за Ф4 кошаркарскиот турнир во Берлин

Евролигата соопшти дека се распродадени билетите за Ф4 турнирот во 2024 година, кој ќе се одржи во Берлин.

Влезниците во претпродажба се „распродадоа“ за само еден час, а во јавна продажба беа распродадени за помалку од четири часа.

Стандардната цена на билетот беше 519 евра. Очигледно, ниту цената на билетите не беше пречка тие да се распродадат набргу.

To top