Фудбал

Најсмешниот автогол во историјата на ЕП (ВИДЕО)

Најсмешниот автогол во историјата на ЕП (ВИДЕО)

На ова Европско првенство веќе има 5 автоголови од почетокот на турнирот.

Меѓутоа, овој кој денес на мечот Португалија и Турција кој си го постигна турскиот репрезентативец Акајдин ги засени сите.
Ова сигурно е еден од најкомичните автоголови некогаш видени на големите натпреварувања.
https://twitter.com/i/status/1804552376562368784
To top