Познати јавуваат српските медиуми

Уапсен познатиот актер Сергеј Трифуновиќ

Трифуновиќ бил приведен околу 20 часот и тоа додека купувал дрога од познаник.

Уапсен познатиот актер Сергеј Трифуновиќ

Познатиот актер Сергеј Трифуновиќ е уапсен вечерва во Белград, во населбата Вождовац, јавуваат српските медиуми.

Полициски инспектори кај актерот нашле неколку грама недозволена супстанца.

Трифуновиќ бил приведен околу 20 часот и тоа додека купувал дрога од познаник.

Уапсен е и мажот кој бил до Трифуновиќ.

Најнови вести од Познати

To top