Познати

СЕ ПРЕПОЛОВИ ПОРАДИ ЗДРАВСТВЕНАТА СОСТОЈБА: Халид Бешлиќ не личи на себе, пејачот ослабел драстично и има два стента! (ФОТО)

СЕ ПРЕПОЛОВИ ПОРАДИ ЗДРАВСТВЕНАТА СОСТОЈБА: Халид Бешлиќ не личи на себе, пејачот ослабел драстично и има два стента! (ФОТО)

Пејачот Халид Бешлиќ еднаш изјави дека по сообраќајна несреќа многу се здебелил, но дека не му пречи кога пее.

Но, сега изјави дека ослабел 20 килограми, но и дека престанал да пуши цигари поради лошата здравствена состојба.

– Имав 125 килограми, па 115, сега имам 105 и останувам таму, а треба да сум на 90. Нагло се здебелив, па тоа малку ме оптоварува. Престанав да пушам, затоа се здебелив толку многу – изјавила пејачот.

„Имав проблеми со вените и артериите, ми поставија два стента. Малку се ослободив и од алкохолот, па сега сум фит и можам да пеам. Разбуди ме среде ноќ, можам да пеам“, изјави Халид за „Ин Магазин“.

Да потсетиме, Халид е во брак со сопругата Сејда 46 години. Познато е дека нивната љубовна приказна започна кога започна неговата блескава музичка кариера.

To top