Познати за време на снимање на филм

Кевин Костнер откри дека бил на морфиум

Костнер е познат и како голем професионалец и не пропуштил ниту ден на снимање.

Кевин Костнер откри дека бил на морфиум

Кевин Костнер неодамна откри дека на сетот на филмот „Скриени фигури“ во 2016 година бил многу болен и дека примал морфиум поради силни болки.

Костнер е познат и како голем професионалец и не пропуштил ниту ден на снимање.

-Никогаш не сум работел пијан на сет. Никогаш не сум работел пијан на снимање, но бев на морфиум последните две недели додека работев на филмот „Скриени фигури“. Јас дури и не знам како ми беше околу три дена, а потоа ми се случи нешто, рече тој.

Тој истакна дека седел сам во својата приколка, со морфиум во рака, а потоа морал да носи долги ракави за да ги сокрие модринките од инфузијата.

„На крајот морав… Сакав да плачам, но сите гледаа, па не плачев“, истакна тој.

To top