Познати Семејни моменти

„Каков татко таков син“: Анастасија објави фотографија од сопругот и свекорот

Тие се многу активни на социјалните мрежи каде често споделуваат фотографии и видеа од приватниот живот со своите следбеници.

„Каков татко таков син“: Анастасија објави фотографија од сопругот и свекорот

Анастасија Ражнатовиќ ужива во Шпанија со својот сопруг, фудбалерот Немања Гудељ, каде моментално тој настапува за тамошниот клуб.

Тие се многу активни на социјалните мрежи каде често споделуваат фотографии и видеа од приватниот живот со своите следбеници.

Анастасија сега на својот Инстаграм сподели фотографија од сопругот и свекорот Небојша Гудељ, познат фудбалер и тренер.

Имено, таа ги сликала како седат и гледаат во нивните телефони, а накратко напишала: „Каков татко таков син“.

To top