Не ги фрлајте лушпите од велигденските јајца, еве како да ги искористите – ќе направат чудо во вашата градина

Ако имате градина, вашите домати и пиперки особено ќе уживаат во калциумот од лушпите од јајцата, но и други растенија и цвеќиња ќе имаат корист од овој додаток.