Занимливости мечка

ВИДЕО: Мечка упадна во куќа во Калифорнија и излезе со колачиња

Снимено е видео од мечка која упаднала во куќа во Калифорнија.

ВИДЕО: Мечка упадна во куќа во Калифорнија и излезе со колачиња

Снимено е видео од мечка која упаднала во куќа во Калифорнија.

Непоканетата гостинка влегла во домот додека домаќините биле излезени, а ја забележале соседите.

Мечката е фатена на камера додека го напушта „местото на злосторството“ со докази за грабежот. Во вилиците носела кесичка со колачиња Орео, кои очигледно не сакала да ги пушти

Соседката Вина Кори за локалните медиуми изјавила дека истото животно, сега познато како „Орео“, претходно упаднало во нејзината гаража.

Тогаш украло чоколадна торта од фрижидерот, пренесува UPI.com.

To top