Храна и Пијалаци рецепт кој редовно ќе го повторувате

Рецепт за кисела зелка (РЕЦЕПТ+ВИДЕО)

Јадењето кое сите го обожаваме обично се подготвува во зима

Рецепт за кисела зелка (РЕЦЕПТ+ВИДЕО)

Пробајте го рецептот со кисела зелка подготвен на традиционален начин

СОСТОЈКИ:

1 кисела зелка
1-2 свински филе
неколку суви ребра или неколку суви коски
Ловоров лист
црвена и мелена пиперка
1 лажица сало

ПОДГОТОВКА:

To top