vmro-dpmne 1

ВМРО-ДПМНЕ: СДС покажува дека за него нема ништо свето, но што да се очекува од партија која се однароди и се врза со нарко-мафијашкото подземје

Политика

Во продолжение следува интегрален текст од реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ. Народот јасно им порача дека нивното дилетантско...

vmro dpmne zgrada

ВМРО-ДПМНЕ: Тиранската платформа за криминогеното раководство на СДС е поважна отколку судбината на земјоделците и иднината на Македонија

Политика

Во продолжение следува интегрален текст од реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ. Злосторничкото здружение во врвот на СДС...

vmro-dpmne 1

ВМРО-ДПМНЕ: Единствен проект кој СДС има намера да го направи е да ги распродаде државните и националните интереси за да се добере до власт

Политика

Во продолжение следува интегрален текст од реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ. Дотолку повеќе што Шахпаска тоа го прави...

vmro-dpmne 2

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ со ниту едно манипулативно соопштение не може да го покрие фактот дека безобразно газат по волјата на граѓаните изразена на избори

Политика

Во продолжение следува интегрален текст од реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ. На изборите на 11-ти декември гласаше народот...

vmro dpmne zgrada

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ/Сорос може да се потпираат на нарачаните извештаи од соросовата испостава „Фридом Хаус“, а ние на волјата на народот

Политика

Во продолжение следува интегрален текст од реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ. Народот ги прочита вандалите кои под диригентска...