сабота, 23. јануари 2021. Вести денес: 80
home Твитови

Животот во Македонија дојде само за 2 вида луѓе, другите преживувајте

Животот во Македонија дојде само за 2 вида луѓе, другите преживувајте

Животот во Македонија дојде само за 2 вида луѓе:

1.За сите од ДУИ (Бујар одбива да извршува должност, некни 27 директорски места џглап, денес си тепаат луѓе по улица без око да им трепне)
2.За некои шарени вработени во влада и општините низ државава

Другите преживувајте.

Коронавирус