понеделник, 3. октомври 2022. Вести денес: 44
home Твитови

Живот за сите значи да се намалува невработеноста, а не да се бркаат луѓе од работа

Живот за сите значи да се намалува невработеноста, а не да се бркаат луѓе од работа

ЖИВОТ ЗА СИТЕ значи да се намалува невработеноста,а не да се бркаат луѓе од работа.  П.С.Груевски колку што има вработено овие 10 год,вие и 100 год.да сте на власт нема да можете сите да ги набркате зошто и за тоа сте неспособни

Коронавирус