сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 22
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Зеколи: Рекет е НАЈГОЛЕМИОТ скандал во историјата на МКД

Зеколи: Рекет е НАЈГОЛЕМИОТ скандал во историјата на МКД

Од денес, Рекет е НАЈГОЛЕМИОТ скандал во историјата на МКД. До денес, Рекет беше криминален, корупцијски, рекетарски, политички скандал. Од денес, Рекет доби длабока безбедносна димензија со регионални реперкусии.

Коронавирус