петок, 19. април 2019. Вести денес: 121
Во живо

Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Штип во 20:30 часот

home Твитови

Заев: Поголемиот сосед ќе ни влезе во собата и ќе ни кажува жената како да ни се вика

Заев: Поголемиот сосед ќе ни влезе во собата и ќе ни кажува жената како да ни се вика

…ПОГОЛЕМИОТ СОСЕД ЌЕ ТИ ВЛЕЗЕ ВО ДНЕВНАТА СОБА И ЌЕ ТИ РЕЧЕ ТИ ЌЕ СЕ ВИКАШ ТАКА, СОПРУГАТА ТАКА, ТОА Е ЗА ПО ДОМА…