недела, 5. април 2020. Вести денес: 103
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

За Заев, Нобелова за корупција

За Заев, Нобелова за корупција

Твит: Последни во Мини Шенген според индексот на перцепција на корупција, после факинг КОСОВО и БиХ.
За Заев, Нобелова за корупција.

Коронавирус