понеделник, 12. септември 2022. Вести денес: 155
home Твитови

За оние кои не знаат, ова се вика ИНФЛАЦИЈА

За оние кои не знаат, ова се вика ИНФЛАЦИЈА

За оние кои не знаат, ова се вика ИНФЛАЦИЈА!

Коронавирус