петок, 25. септември 2020. Вести денес: 137
home Твитови

„Во Струмица денес имаше два крста, еден за народот еден за Вицето“

„Во Струмица денес имаше два крста, еден за народот еден за Вицето“

Во Струмица денес се фрлаа два крста, откако првиот не можеа да го најдат оние кои се фрлија по него.

На оваа тема, се огласи дел од Твитер заедницата:

„Во Струмица денес имаше два крста. Еден за народот еден за Вицето“.

Коронавирус